Home / / Bekerindeling voetbalclubs

Bekerindeling voetbalclubs

OMMEN – Nadat eerder de competitie-indeling bekend is gemaakt, heeft de KNVB afdeling Oost de bekerindeling rond. De speeldagen zijn zaterdag 29 en zondag 30 augustus (ronde 1), zaterdag 5 en zondag 6 september (ronde 2) en een afsluitend duel op zaterdag 12 of zondag 13 september (ronde 3).
OVC ’21 mag het uitvechten met ‘t Harde, Hatto Heim uit Hattem en het Dedemsvaartse SCD ’83.
OZC vormt een poule met Zwolsche Boys, Dieze West en V.V. Hellendoorn. Lemele ontmoet CSV ’28 uit Zwolle, Oene en Voorwaarts V uit Westerhaar. Voor Dik Runherd, trainer van Vilsteren wordt het een weerzien tegen zijn voormalige werkgevers USV (Nieuwleusen) en Balkbrug. Raalte completeert deze poule van vier.

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.