Home / / Basisschool De Triangel viert uitbundig feest

Basisschool De Triangel viert uitbundig feest

WITHAREN – Op 25 juni stond bij basisschool De Triangel de meester- en juffendag op het programma. Op deze dag vierden alle meesters en juffen gezamenlijk hun verjaardag. Over het thema hoefde de feestcommissie niet lang na te denken, alle kinderen zijn in coronatijd namelijk ware ‘superhelden’ gebleken.

De Triangel geeft aan dat de kinderen enorm goed en zelfstandig thuis hebben gewerkt. Dit kon niet zonder de hulp van de ouders, ook zij zijn echte superhelden: zonder hun inzet, was thuisonderwijs niet zo goed verlopen. Stiekem vinden de leerkrachten zichzelf ook een beetje ‘superheld’. Van de een op de andere dag waren zij genoodzaakt op afstand les te geven. Daarover zeggen ze: “Lesgeven is onze superkracht.”

Het was tijd voor een mooi feest en dat werd het ook. Meteen om 8.30 uur zongen de meesters en de juffen een zelfgeschreven lied voor de kinderen en hun ouders: ‘Wil jij ook een echte superheld zijn’?

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.