Home / / Atelier Vrolijk met Verf opent in Nieuwleusen

Atelier Vrolijk met Verf opent in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Op donderdag 9 juli opent Marlinde van den Brink uit Dedemsvaart de deuren van ‘Vrolijk met Verf’, haar atelier bij ORA aan Westeinde 102 in Nieuwleusen. De huisvesting van het atelier bij ORA aan het Westeinde is niet toevallig. Marlinde is nauw betrokken bij het zendings- en hulpverleningswerk van ORA. Ze is onder andere de ontwerper van de publicaties. Daardoor leest ze veel aangrijpende en indrukwekkende verslagen van de hulpprojecten.

“Ik zie dat de ORA-projecten doelgericht en kleinschalig zijn maar groot effect hebben. Graag wilde ik de ORA-projecten ondersteunen. Daarom besloot ik de helft van de opbrengst van mijn schilderijen aan ORA te doneren. Dat is voor mij dubbel plezier. En ik hoop voor degene die een schilderij koopt ook.”

Marlinde schildert in haar eigen kleurrijke en uitbundige stijl. Ze schildert vooral dieren: kippen, koeien, varkens, en ook huisdieren. Van een aantal schilderijen zijn wenskaarten te koop. En inmiddels zijn er meer artikelen verkrijgbaar zoals tuinschilderijen, een feestkalender en een tuinslinger.

Op donderdag 9 juli gaan de deuren voor het eerst open aan Westeinde 102 Nieuwleusen Een ieder is welkom tussen 10.00 en 16.00 uur. Voor koffie en thee en wordt gezorgd. Er wordt rekening gehouden met de voorschriften inzake corona.

Zie www.vrolijkmetverf.nl

Lees ook

Marijn de Vries nieuwe toezichthouder bij RTV Oost

REGIO – De Raad van Toezicht van RTV Oost heeft Marijn de Vries (42j) per …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.