Home / / (Advertorial)She Fashion

(Advertorial)She Fashion

Nadat Miranda Brandsema elf jaar met hart en ziel haar damesmodezaak heeft gerund besloot ze te stoppen met ondernemen. “Het is nog altijd mijn passie om in de winkel te werken. Ik vind het geweldig om iedere dag opnieuw de deuren van de winkel te openen en de klanten te ontvangen. Het is fantastisch om mensen te inspireren en te het helpen vinden van de perfecte outfit. De reden dat ik toch heb besloten om op zoek te gaan naar een overnamekandidaat is omdat ik de randzaken graag los zou willen laten. Te denken valt aan de administratie en de inkoop, maar ook zeker de marketing die steeds belangrijker en daarmee ook bewerkelijker wordt”, vertelt Miranda.

Kamst Mode stond bovenaan Miranda’s lijstje als overnamekandidaat. Na een aantal gesprekken met Bas en Vanessa was de overname beklonken. “Ik vertrouw er volledig op dat Kamst Mode van grote toegevoegde waarde zal zijn voor Dalfsen en omgeving. Bas en Vanessa zijn vooruitstrevende ondernemers met het hart op de goede plaats.

Filiaalleidster

Op 31 juli om 21.00 uur draag ik de sleutels van She Fashion over aan Kamst Mode. Tot die tijd ruim ik mijn collectie op met hoge kortingen. Ik zou het leuk vinden u voor 31 juli nog een keer in de winkel te treffen. Mocht dat niet lukken, dan wil ik u nu alvast heel hartelijk danken voor uw vertrouwen in de afgelopen jaren. Zonder u had het geen succes kunnen worden. Zien wij elkaar weer? Jazeker! Want per 1 augustus ben ik filiaalleidster van Kamst Mode Dalfsen. Kortom, ik hoop u ook dan weer te mogen begroeten.”

“Wat wij dachten toen Miranda ons belde met de vraag of wij haar winkel over wilden nemen? Wat een eer! Wij konden (en kunnen) ons volledig voorstellen dat je een winkel, waar heel je ziel en zaligheid in zit, niet zomaar van de hand doet. We zijn dankbaar voor het feit dat Miranda haar ‘kindje’ aan ons toevertrouwt.”

Na de eerste afspraak in Dalfsen waren Bas en Vanessa meteen enthousiast. “Miranda en haar team zijn super hartelijk en She Fashion is een prachtige winkel op een perfecte locatie. Bijna zeven jaar geleden namen wij de vier winkels van mijn ouders en oom over. Met winkels in Emmen, Nieuw-Amsterdam, Coevorden en Hardenberg is een vijfde filiaal in Dalfsen voor ons een logische stap.”

Merkenpakket

De doelgroep van She Fashion sluit goed aan bij de doelgroep van Kamst Mode. Het merkenpakket zal deels hetzelfde blijven én er ook komen nieuwe merken bij. Vanessa: “Om onze royale (winter)jassencollectie en alle merken te kunnen presenteren wordt de winkel subtiel verbouwd. Van 1 t/m 22 augustus houden wij een verbouwingsopruiming met hoge kortingen. In de periode van 24 t/m 27 augustus zijn we gesloten zodat we op 28 augustus de deuren kunnen (her)openen. Dat vieren we graag met u. Wilt u de ontwikkelingen volgen én wilt u zien waar Kamst Mode voor staat? Bekijk dan onze website en volg ons alvast op Facebook en Instagram. Wij ontmoeten u in ieder geval graag op 1 augustus in Dalfsen.”

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.