Home / / 34 jaar onafscheidelijk: mevrouw Pasman (94) levert eerste autootje weer in

34 jaar onafscheidelijk: mevrouw Pasman (94) levert eerste autootje weer in

OMMEN – Op 13 maart 1986 tikte mevrouw Pasman een rode Volkswagen Golf op de kop bij autodealer Oostendorp in Ommen. Het bleek de perfecte match: ruim 34 jaar waren auto en eigenaar onafscheidelijk. Nu, al die jaren later, werd het tijd om afscheid te nemen van de bolide.

Mevrouw Pasman heeft namelijk de respectabele leeftijd van 94 bereikt en heeft besloten om niet meer achter het stuur plaats te nemen.

Jarenlang hield Herman Schoemaker van Oostendorp de auto in onderhoud. Het rode Golfje was na al die jaren nog steeds in zo’n goede staat, dat de autodealer heeft besloten om de auto terug te kopen. “Het is natuurlijk heel bijzonder dat wij deze unieke auto van de eerste eigenaresse mogen terugkopen”, laat het autobedrijf weten.

Met bloemen en taart werd mevrouw Pasman opgewacht bij de vestiging in Ommen. Het werd een memorabel afscheid, waarbij de bijzondere én jarenlange onderlinge band tussen auto en eigenaresse nog maar eens benadrukt werd.

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.