Home / / 3.000 badeendjes te water voor het goede doel

3.000 badeendjes te water voor het goede doel

REGIO – Eigenlijk was het de bedoeling een Vechtdal GP kartrace te houden om geld in te zamelen voor Wensstichting Vechtdal, echter netwerkorganisatie JCI Vechtdal moest evenals vele anderen een alternatief bedenken wegens de maatregelen omtrent corona. Het bleek niet heel ingewikkeld voor de jonge ondernemende leden van JCI Vechtdal, want ze kwamen al snel met een heuse ‘duckrace’ op de proppen.

Deze spectaculaire ‘duckrace’ wordt gehouden op zaterdag 1 augustus om 12.00 uur. Maar liefst 3.000 badeendjes zullen dan vanaf de Vechtbrug in Ommen te water gaan. “De eigenaar van het eendje dat als eerste over de finish komt, wint de hoofdprijs”, vertelt Jelmer van Nijen, één van de initiatiefnemers. “En dat betreft toch even een mooi bedrag van 400 euro.” De badeendjes zijn te koop via de website: www.jci-vechtdal.nl/duckrace, hiermee wordt meteen het goede doel, de Wensstichting Vechtdal, gesteund. Dit is een stichting die JCI Vechtdal heeft opgericht om lokale en maatschappelijke initiatieven te ondersteunen. Dit gebeurt niet door middel van financiële bijdragen, maar door middel van materialen. Kijk voor meer informatie op de website: www.wensstichting.nl.

JCI Vechtdal bestaat uit een groep enthousiaste leden van 25 tot 40 jaar uit Ommen, Dalfsen, Hardenberg en omstreken. Deze groep van ondernemende jongeren heeft een bovengemiddelde interesse in zakelijke (en sociale) netwerken en wil daarnaast iets terug doen voor de maatschappij.

 

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.