Home / / Zonnebloem zet haar gasten in de bloemetjes

Zonnebloem zet haar gasten in de bloemetjes

DALFSEN – Een van de belangrijkste doelen van de Zonnebloem is het bezoeken van gasten. De afgelopen periode kwam dit stil te liggen en werden de reeds geplande activiteiten geannuleerd. Dit betekende een groot gemis voor velen. Toch wisten vele vrijwilligers manieren te vinden om contact met hun gasten te houden. En om moreel te steunen, heeft het bestuur van de afdeling Dalfsen aan iedereen een fleurig bloemetje uitgereikt.
10
De Zonnebloem heeft normaal gesproken in de maanden mei en juni haar lotenactie. Echter de gebruikelijke verkoop aan de deur kan niet of slechts in beperkte mate plaatsvinden. Voor de afdeling Dalfsen is de verkoop belangrijk om de activiteiten mogelijk te maken en daarom is er een alternatief bedacht. Via: www.zonnebloem.nl/loten/p/bartscheperboer kunnen de loten alsnog aangeschaft worden.

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.