Home / / Zoekplaatje van de Week
.

Zoekplaatje van de Week

In oktober 1970 maakte Herman Wigbels vijf foto’s met vermelding van ‘interview’, ‘trainer bulteel voetbalvereniging’ en ‘Lemelerveld’. Op Wikipedia lezen we dat ergens in de jaren 60/70 Deventenaar Jan Bulteel hoofdtrainer was van VV Lemelerveld. De man links (met sigaret) staat drie keer alleen op de foto en zal daarom wel Jan Bulteel zijn. Wie kan ons meer vertellen over de achtergrond van dit interview, zoals: wat was de aanleiding voor dit interview en door wie werd Jan Bulteel geïnterviewd?

Herman Wigbels was van 1950 tot 1983 fotojournalist in de regio Salland. Hij legde alle aspecten van het leven in dorpen en op het platte land vast ter illustratie van artikelen in regionale bladen. Van verschillende foto’s willen we graag weten waar deze zijn gemaakt en/of wie er op staan. Dit is zoekplaatje nummer 65 uit deze tweewekelijkse reeks. Het fotoarchief van Herman Wigbels is toegankelijk via de website www.HermanWigbels.nl en www.OudOmmen.nl/beeldbank. De zoekplaatjes zijn eenvoudig terug te vinden via de linker zijbalk op de website OudOmmen.nl, of m.b.v. bijgaande QR-code.

Op het vorige zoekplaatje in deze reeks (haw_59779, week 23, drie dames die in juni 1957 in Ommen opoe Wessels – Teertske Lap – begeleiden) hebben we tot dusver nog geen reactie gehad, reacties zijn alsnog zeer welkom.

Reacties op het zoekplaatje van deze week graag, met vermelding van archiefnummer haw_62773, verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl, of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl (of versturen naar): Rembrandtstraat 33 (7731SE) in Ommen.

Het zoekplaatje wordt mede mogelijk gemaakt door: Stichting ‘De Darde Klokke’ met het ‘Drie moandeleks tiedschrift veur Ommen’.

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.