Home / / Workshop fotografie in Witharen

Workshop fotografie in Witharen

WITHAREN – Op zaterdag 20 juni geeft Dook van Gils een workshop tuin-, bloemen- en macrofotografie in de anderhalf hectare grote beeldentuin van Atelier Witharen. In deze tijd van het jaar is daar ook fotografisch gezien, van alles te beleven: de goed onderhouden tuin met mooie borders die vol prachtige en kleurrijke bloemen staan, kikkers en libellen bij de vijver, een waterval en natuurlijk kunst. Het zijn mooie ingrediënten voor een ochtend fotograferen in de natuur.

Foto: Dook van Gils

Het fotograferen van een enkele bloem gaat de meeste mensen nog wel goed af, maar hoe zet je een border het mooist op de foto? En wat is macrofotografie precies en hoe werkt dat? Dook van Gils geeft aanwijzingen en tips om tot een zo goed mogelijk fotoresultaat te komen. De workshop begint om 9.30 uur bij Atelier Witharen aan de Witharenweg 24 in Witharen en duurt tot ongeveer 12.00 uur. De kosten zijn 24,50 euro inclusief koffie/thee en fototips. Het maximum aantal deelnemers is tien en er wordt rekening gehouden met de coronamaatregelen. Opgeven kan via het contactformulier op de site: dookvangils.nl, via info@dookvangils.nl of via 06-152 777 70.

 

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.