Home / / Welkomstdienst in de Maranathakerk

Welkomstdienst in de Maranathakerk

NIEUWLEUSEN – Op zondagavond 21 juni is er weer een welkomstdienst. De commissie heeft een online dienst gemaakt met veel eigen inbreng, ook van muzikale talenten uit het dorp. Het thema is VRIJ-zijn, VRIJ- voelen en VRIJ-moedig zijn. Woorden die in deze tijd een andere klank hebben gekregen.

De dienst is te volgen via YouTube. De link is te vinden op www.kerkpleinnieuwleusen.nl. Mocht dit digitaal niet mogelijk zijn, dan is de dienst ook te zien in de Maranathakerk om 19.15 uur, echter hier geldt nadrukkelijk een bezoekersaantal van maximaal 30 personen. Koffie en thee worden niet geschonken en de bezoekers dienen op anderhalve meter van elkaar plaats te nemen. Bij twijfel over de gezondheid vraagt de commissie thuis te blijven.

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.