Home / Nieuws / Van Nieuwenhuizen overstag: ‘In gesprek met Overijssel over aanpak N35’

Van Nieuwenhuizen overstag: ‘In gesprek met Overijssel over aanpak N35’

REGIO – Minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur) gaat ‘zo snel mogelijk’ met de provincie Overijssel om de tafel om te praten over de aanpak van de N35. Dat vertelde de minister vanmiddag aan de Kamercommissie.

Volgens de minister zit haar agenda voorlopig vol, maar is ze voornemens om voor de zomervakantie een afspraak te plannen met gedeputeerde Bert Boerman. De Tweede Kamer had haar eerder opdracht gegeven om uiterlijk dit voorjaar om de tafel te gaan met de provincie Overijssel. Deze afspraak is tot heden nog niet nagekomen.

Lees ook

Campagne ‘loodvrij vissen’ van start

REGIO – Sportvisserij Oost-Nederland is op woensdag 1 juli gestart met haar campagne om het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.