Home / / VakantieBieb 2020: een zomer vol verhalen

VakantieBieb 2020: een zomer vol verhalen

OMMEN – In de zomervakantie heeft de bibliotheek een cadeautje voor alle liefhebbers van een goed verhaal. In de gratis app VakantieBieb kunnen leden en niet-leden genieten van e-books en luisterboeken. De app met e-books en luisterboeken is gratis beschikbaar in de App Store en in Google Play.

De boeken zijn te lezen van 1 juli t/m 31 augustus 2020. De VakantieBieb is een dienst van de online bibliotheek (onderdeel van de Koninklijke Bibliotheek) en wordt aangeboden namens alle bibliotheken in Nederland. Voor de jonge lezers is er een winactie waarbij kans gemaakt wordt op een Beats Solo Pro-koptelefoon. Het enige wat de lezer (t/m 18 jaar) hoeft te doen, is het doorgeven van zijn of haar favoriete boek in de VakantieBieb.

Zie www.vakantiebieb.nl

Lees ook

Kees Huls: ‘Kernenergie voor de transitie?’

De VVD kondigde deze week aan de bouw van nieuwe kerncentrales op te nemen in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.