Home / / Vakantie in de kast gezet?

Vakantie in de kast gezet?

(Advertorial)

Lekker slapen in uw nieuwe Droombed!

De maatregelen die zijn getroffen tegen verspreiding van het coronavirus worden langzamerhand versoepeld. De vakanties die gepland stonden, hebben misschien nog niet geheel groen licht gekregen. Met deze voorwaarden zijn vakantie en vrije tijd niet helemaal zoals voorzien. Dit terwijl u misschien uitgekeken heeft naar lekker slapen en bijtanken op het door u geselecteerde vakantieverblijf.

Een vakantie zit er misschien niet in dit jaar. Waarom dan niet uw vakantiebudget goed investeren, zoals in een goed geadviseerde ledikant/boxspring? Feit is dat we gemiddeld een derde van ons leven in bed liggen. Om uit te rusten, bij te tanken, nieuwe energie op te doen, maar ook om weerstand op te bouwen en te behouden. Dit laatste om gezond te blijven, wat nu wat extra aandacht mag hebben.

“Op dit moment hebben wij bij Bos Bedden in Nieuwleusen de Droom Vakantie weken. We introduceren de geheel nieuwe collectie van Eastborn en Pullman”, aldus Rutger Veerman. “Waarom dan niet uw eigen vakantie thuis creëren? Een goede nachtrust is immers broodnodig. Voor een goede weerstand en om deze te behouden: een must in deze bijzondere tijden. Met onze Droom Vakantie campagne hopen wij een extra grote klantenkring te bereiken en een goed en persoonlijk slaapadvies te geven. Dat laatste is wat we graag doen; u een fijn en goed bed laten ervaren in onze ruim opgestelde showroom van 3000m2.”

Graag tot ziens bij Bos Bedden in Nieuwleusen.

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.