Home / Nieuws / USV-spelers Kay Huzen en Ron Meijerink doen een stapje terug

USV-spelers Kay Huzen en Ron Meijerink doen een stapje terug

NIEUWLEUSEN – De selectie van USV heeft donderdagavond met een laatste training een punt gezet achter dit zo abrupt afgebroken seizoen. Met de corona-inzichten van nu verwacht de KNVB dat de nieuwe competitie in het weekend van 19 en 20 september van start kan gaan. Trainer Yves Heskamp gaat dan een flinke brok ervaring missen.

Routiniers Kay Huzen en Ron Meijerink, beiden met meer dan driehonderd wedstrijden in het eerste elftal achter de naam, hebben laten weten een stapje lager te gaan acteren. Verdediger Kay Huzen (34) speelde afgelopen seizoen ook al regelmatig in het tweede en was met dit team op weg naar de titel toen corona de kop opstak. Spits Ron Meijerink (32) stond zijn hele carrière garant voor doelpunten. Hij maakte er liefst 170 voor USV 1 en staat daarmee op eenzame hoogte in de clubstatistieken.

Beide dertigers waren jarenlang medebepalend voor het gezicht van USV 1. Na de slottraining werd hier door spelers en staf kort bij stilgestaan. Zodra de corona-maatregelen verder worden versoepeld, krijgen beiden ongetwijfeld nog een afscheid dat past bij hun indrukwekkende staat van dienst.

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.