Home / / Theater De Stoomfabriek gaat live

Theater De Stoomfabriek gaat live

DALFSEN – Het is zover: Op zaterdag 6 juni om 20.00 uur gaan de deuren van het theater weer open en treedt de band Memory Lane op. Met 30 gasten in de zaal en een livestream hoopt het theater dat vele mensen hiervan zullen genieten.

Take a trip down…dat is precies wat zij doen. Herinneringen oproepen door muziek uit het verleden te spelen. Altijd meerstemmig gezongen en met een solide begeleiding, zonder poespas. Memory Lane zit vooral in de sfeer van de American Westcoast (denk aan Crosby/Stills/Nash/Young en The Eagles). Deze vier mannen die perfect op elkaar zijn ingespeeld, entertainen deze avond het publiek in de zaal en het publiek via de livestream met hun verrassende liedjes en hun mooie sound. Ze geven alvast een voorproefje van hun optreden dat later dit jaar gehouden wordt in het theater.

Het is voor het eerst dat het theater via een livestream publiek thuis vanaf de bank laat meegenieten van een optreden. Mensen die via de livestream willen meekijken kunnen zaterdagavond 6 juni om 20.00u naar de homepage van Theater de Stoomfabriek gaan.

Zie www.theaterdestoomfabriek.nl.

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.