Home / / The New American Farmers in Theater de Stoomfabriek

The New American Farmers in Theater de Stoomfabriek

DALFSEN – Vrijdagavond 26 juni om 20.30 uur verzorgt de Dalfser formatie The New American Farmers een livestream concert vanuit Theater de Stoomfabriek. Door de coronamaatregelen zijn er slechts 30 tickets a 10 euro beschikbaar. De gelukkigen kunnen in een gezellige intieme sfeer het debuut van een aantal nieuwe eigen songs ‘live’ meemaken.

De Farmers, die afgelopen coronatijd met veel plezier in en om zorgcentra speelden, brengen naast vele zelfgeschreven songs ook bewerkingen en covers van anderen. Dat alles in een rijk afgestelde mix van roots, boogie, Americana en dirty, hardrockin’ garage blues op onder andere zelfgebouwde cigar box gitaren. Hun eigen songs bleven niet onopgemerkt, de regionale omroepen RTV Oost, RTV Drenthe, Omroep Gelderland en RTV Noord, draaien veelvuldig de nieuwe dialect singles ‘Crisisblues’ en ‘Wi-j bint die ene band’.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van De Stoomfabriek. Voor degenen die geen kaart konden bemachtigen, is er de mogelijkheid om in te loggen op de livestream via www.theaterdestoomfabriek.nl.

The New American Farmers zijn: Petra Klaver: zang en (cigar box) gitaar, Paul Schuurman: drums en percussie, Albert Siemers: (cigar box) bas gitaar, Appy Zomer: bluesharp, Cigarbox Henri: diverse (cigar box) gitaren.

Lees ook

Klimaatverandering vraagt grote aanpassingen

REGIO – Op 20 april gaf het algemeen bestuur van het Waterschap Drents Overijsselse Delta …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.