Home / / Tennissen in Dalfsen met een zomerlidmaatschap

Tennissen in Dalfsen met een zomerlidmaatschap

DALFSEN – Sommige sportverenigingen hebben een zomerstop. Om toch lekker te bewegen en te sporten voorziet DLTC Gerner, de tennisvereniging van Dalfsen in een zomerlidmaatschap. Een goede manier om de tennissport uit te proberen, waarbij vrij en onbeperkt getennist kan worden binnen de bestaande coronamaatregelen.

Het zomerabonnement is geldig in de maanden juni, juli en augustus. Het is een clublidmaatschap en loopt automatisch af. Opgave voor dit tijdelijke lidmaatschap kan via inschrijving op de website www.dltc-gerner.nl. Kies hier voor de optie ‘Lid worden?’ en selecteer de optie ‘Tijdelijk lidmaatschap coronacrisis 2020’ en vul de overige gevraagde informatie in.

De kosten voor dit zomerlidmaatschap zijn laag. Jeugd en jong volwassenen t/m 22 jaar betalen slechts 15 euro, volwassenen van 23 jaar en ouder betalen slechts 50 euro. Mocht de tennissport zo goed bevallen dan is het mogelijk om vanaf 1 september een regulier lidmaatschap af te sluiten.

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.