Home / / Taalpunten van start met inloopspreekuren

Taalpunten van start met inloopspreekuren

OMMEN – Na weken van afwezigheid gaan de Taalpunten in Olst, Ommen en Raalte weer open. Vanaf nu kan iedereen die op zoek is naar hulp bij het lezen en schrijven in de Nederlandse taal, weer terecht voor gratis informatie en advies.

De Taalpunten sloten begin maart van dit jaar hun deuren als gevolg van de coronabeperkende maatregelen. Ook voor de Taalpunten komen er nu weer veilige mogelijkheden om bezoekers te ontvangen. Bezoekers kunnen bij het Taalpunt in de bibliotheek terecht voor informatie. Tijdens de spreekuren is de taalpuntcoördinator aanwezig die ‘taalvragers’ in contact kan brengen met één van de tientallen vrijwilligers die klaarstaan om deelnemers te ondersteunen.

Ondertussen blijven de Taalwandelingen in Olst, Wijhe en Ommen doorgaan. In de open lucht kunnen deelnemers en vrijwilligers samen wandelen en de Nederlandse taal oefenen. Aanmelden voor deze taalwandelingen kan via: 06-46 65 62 15

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.