Home / / Supportersvereniging OZC sluit seizoen prachtig af

Supportersvereniging OZC sluit seizoen prachtig af

OMMEN – Afgelopen maart werd het alom bekende Rad van Fortuin (op zaterdagmiddag in de kantine) vervangen door een onlineversie. De eerste editie nog vanuit de kantine met zo’n 60 deelnemers en leuke prijzen. Maar al snel werd het groter. Ommer ondernemers haakten aan en daarmee groeiden de prijzen. Ook het aantal deelnemers en de populariteit groeiden tot ongekende hoogte.

Nadat het Rad al vanuit sponsor Quattro Store en vanuit sponsor EP was gedraaid, was het afgelopen zaterdag tijd voor de afsluiting. Het Rad van Fortuin werd deze middag gedraaid vanaf The Queen of the Vechtvalley, de grote rondvaartboot van Rederij Peters. Daarbij was er begeleiding van DJ Eric Witteveen. Ook was het mogelijk om een sloepje te huren en zo live het online rad bij te wonen. Dat er tijdens het rondvaren in een sloepje genoten kon worden van een heuse borrelbox van De Vrienden, bleek de kers op de taart.

Sponsoren in het zonnetje

Om 18.00 uur was het zover en begon de voorbeschouwing op deze seizoensafsluiting. De Instagramuitzending begon vanuit het Roundhouse bij Erve Vechtdal, het nieuwe onderkomen van Simone Koggel en haar bedrijf. In de nieuwste sloep van Rederij Peters voer het bestuur naar de plek waar het allemaal zou gebeuren. Tijdens deze tocht werden alle sponsoren in het zonnetje gezet en werd afgeteld tot het laatste Rad van dit seizoen. Bij aankomst in de haven van Ommen leek het op een kleine sinterklaasintocht. Met kleine bootjes in het kielzog en met veel publiek op het terras van het Paviljoen, meerden de bestuursleden aan.

Met luide muziek en veel belangstelling werd vervolgens boven op het dek, het Rad van Fortuin gedraaid. Met maar liefst 1200 verkochte loten en 30 gigantische prijzen was het alle eenvoud van het begin ontstegen. Mensen genoten ervan en sommige voorbijgangers keken wel heel verbaasd, bij het aanzien van dit bijzondere evenement in barre tijden.

Droge worst en borrelnootjes

Al met al een zeer bijzondere en prachtige afsluiting van het rare seizoen. De Supportersvereniging OZC is iedereen bijzonder dankbaar voor de ondersteuning van de mooie online radjes. De hoop is er dat er vanaf september gewoon weer gedraaid kan worden in de kantine van v.v. OZC en dat het dan weer gaat om droge worsten en borrelnootjes.

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.