Home / Nieuws / Stichting wielerronde Ommen bereidt mountainbike en recreatieve toertocht voor

Stichting wielerronde Ommen bereidt mountainbike en recreatieve toertocht voor

OMMEN – Door de restricties omtrent het coronavirus heeft het bestuur van de Ronde van Ommen het evenement, dat gepland stond op 29 augustus, afgelast. Het bestuur, bestaande uit voorzitter Gerrit de Jonge, secretaris Peter Schulting, penningmeester Ad Lagas en de leden Meine Seinen, Hendrik Bouwmeester en Jan van Benthem hoopt dat de overheidsmaatregelen per september versoepeld worden, zodat er in de herfst een mountainbike en een toertocht gehouden kan worden.

Het stichtingsbestuur is ondanks de intelligente lockdown verder gegaan met de voorbereiding van dit wielerevenement. De geplande datum is 24 oktober en de organisatie gebeurt in samenwerking met recreatiepark Besthmenerberg en outdoorpark NuNature. In de commissie die de mountainbike en toertochten voorbereiden hebben Gerrit de Jonge, Hendrik Bouwmeester, Erik Pluim en Erik Eggert zitting. Er worden tochten uitgezet van 25 en 50 kilometer, met start en finish op en rond de Besthmenerberg,

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.