Home / / Slagwerkers Crescendo weer volop actief

Slagwerkers Crescendo weer volop actief

OMMEN – De slagwerkers van muziekvereniging Crescendo zijn sinds 2 juni weer begonnen met repeteren. Omdat de malletband minder van 30 leden telt, kunnen zij weer aan de slag met inachtneming van de richtlijnen rondom het coronavirus.

De blazers mogen echter nog niet samen spelen. Dit komt omdat zij aerosolen produceren, die een rol kunnen spelen bij de verspreiding van het coronavirus. Er geldt wel een uitzondering voor kinderen tot achttien jaar. Inmiddels volgen zij al weer enkele weken les.

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.