Home / / RSR Revalidatieservice BV blijft voor Dalfsen Wmo-middelen leveren

RSR Revalidatieservice BV blijft voor Dalfsen Wmo-middelen leveren

Inwoners behouden de vertrouwde manier van levering, service en onderhoud hulpmiddelen

DALFSEN – De gemeente Dalfsen heeft, samen met de gemeenten Raalte, Staphorst en Zwartewaterland, voor het verstrekken van Wmo-hulpmiddelen (rolstoel, traplift e.d.) een aanbestedingsprocedure doorlopen. De aanbesteding is gegund aan de huidige leverancier: RSR Revalidatieservice BV.

Wethouder Uitslag heeft goed nieuws voor inwoners die momenteel gebruik maken van één of meerdere Wmo-hulpmiddelen: “Omdat we een nieuw contract afsluiten bij de huidige leverancier verandert er voor inwoners niets. De levering, service en het onderhoud van de hulpmiddelen blijven op dezelfde vertrouwde manier doorgaan.” Het nieuwe contract met RSR Revalidatieservice treed per 1 juni 2020 in werking, voor een periode van drie jaar. Na deze periode bestaat de mogelijkheid om het contract met twee keer twee jaar te verlengen.

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.