Home / / Puzzels en pioenrozen voor cliënten Carinova

Puzzels en pioenrozen voor cliënten Carinova

REGIO – Voor de thuisbegeleiding van Carinova is het even zoeken geweest naar de juiste begeleiding in coronatijd. De medewerkers (beeld)belden met cliënten, of gingen waar nodig – met inachtneming van de regels – op huisbezoek. Toch voelde dit voor de medewerkers niet voldoende. Daarom werd besloten de cliënten kaartjes en een dagelijkse puzzel via de mailbox te sturen. Een van de cliënten zegt hierover: “’Ik ga de puzzels missen, het was voor mij elke dag een momentje voor mezelf waar ik naar uitkeek, even de gedachten verzetten.”

Echter niet iedereen houdt van puzzelen en om deze reden bood de thuisbegeleiding van Carinova cluster Noord (gemeente Hardenberg, Ommen, Dalfsen en Staphorst) haar cliënten ook een boeketje pioenrozen aan.

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.