Home / / Promotievideo WAK: ‘Anders dan Anders’

Promotievideo WAK: ‘Anders dan Anders’

DALFSEN – In de Week van de Amateurkunst (WAK) wordt aan de beoefenaars van diverse kunstvormen een ruim podium geboden. In de gemeente Dalfsen organiseert de WAKwerkgroep deze van 12 september tot en met 19 september. In deze week wordt aan inwoners de mogelijkheid geboden zichzelf als kunstenaar of amateurkunstvereniging te presenteren aan anderen. Dit kan door middel van optredens, concerten, exposities, lezingen, video of op andere manier. Schroom niet en laat anderen zien hoe leuk het is om aan amateurkunst te doen! Laat zien hoe trots je bent op je hobby of de culturele activiteit die jij uitvoert.

De situatie rondom het coronavirus zorgt ervoor dat de opzet van deze unieke week verandert. Door gebruik te maken van nieuwe media, ziet de werkgroep kans om op deze wijze een breed publiek te bereiken. De werkgroep wil graag in elke kern een onlineprogramma maken om inwoners van de gemeente Dalfsen te laten zien wat er allemaal te doen is. Hiervoor is deze promotievideo gemaakt. Door middel van deze video geeft de werkgroep een impressie hoe cultuurbeoefenaars in beeld gebracht kunnen worden. 

Enthousiast geworden? Doe dan mee!

Wil je meedoen, heb je ideeën hoe de online zichtbaarheid van de WAK vergroot kan worden, of heb je zelf unieke beelden beschikbaar? Neem contact op via wakdalfsen@gmail.com. Dit jaar kunnen individuele amateurkunstenaars en amateurkunstverenigingen zich opgeven voor één van onderstaande categorieën:
• Activiteiten in de openbare ruimte (bijvoorbeeld in een theaterzaal en/of toneelruimte enz.) met een beperkt aantal bezoekers (dit is afhankelijk van de dan geldende RIVM-maatregelen).
• Kleinschalige activiteiten, waarbij een beperkt aantal personen (bijvoorbeeld 5 personen) aanwezig is.
• Onlineactiviteiten voor een groot en breed publiek.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website www.wakdalfsen.nl. Het aanmelden van activiteiten kan tot 31 juli 2020. Eind augustus wordt het programma van de WAK geplaatst op de vernieuwde website.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.wakdalfsen.nl of blijf op de hoogte van het laatste nieuws via facebook.com/WAKDalfsen en Instagram @wakdalfsen. Voor vragen kan gemaild worden naar wakdalfsen@gmail.com.

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.