Home / / Project ZomerOndernemer laat jongeren eigen bedrijf runnen

Project ZomerOndernemer laat jongeren eigen bedrijf runnen

REGIO – Stichting The New Entrepreneur houdt ook dit jaar weer een nieuwe editie van ZomerOndernemer. Bij dit project kunnen jongeren tussen de 15 en 23 jaar zelf ervaren wat het is om een ondernemer te zijn. Ze runnen gedurende de zomervakantie een eigen bedrijf. Gewoon om te proberen en te kijken of het ondernemerschap iets voor hen is.

Ook in de regio Zwolle is er ruimte beschikbaar voor aspirant-ondernemers. Deelname is gratis. ZomerOndernemer begint op 6 juli 2020 in Zwolle met een driedaagse training. In de weken die volgen zijn de deelnemers tijdens terugkomdagen te gast bij lokale ondernemers voor workshops, presentaties en rondleidingen. In de tussentijd werken de jongeren aan hun bedrijf. ZomerOndernemer sluit na zes weken af met een feestelijke ondernemersmarkt. Een goed bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie vormen de belangrijkste voorwaarden voor deelname. De jongeren zitten nergens aan vast en inschrijven bij de KvK is tijdens deelname aan ZomerOndernemer niet verplicht.

Dankzij de steun van landelijke en regionale sponsoren is deelname aan ZomerOndernemer kosteloos. Er is ruimte om tijdens het project op vakantie te gaan. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.zomerondernemer.nl. In regio Zwolle (IJsseldelta) is plek voor maximaal 25 deelnemers (vol = vol)!

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.