Home / Nieuws / Ondernemers ontvangen coronapakketje

Ondernemers ontvangen coronapakketje

REGIO – Recreatieondernemers in het Vechtdal hebben een speciaal coronapakket aangeboden gekregen van Platform Gastvrij Hardenberg. Om ondernemers enigszins te helpen in deze tijd, heeft Vechtdal Marketing een klein pakketje samengesteld. Daarin zit onder andere een afzetlint, hesje, vloerstickers en posters. Platform Gastvrij Hardenberg neemt de kosten voor de pakketje over.

Het Vechtdal Corona-pakket kunnen de Hardenbergse ondernemers uiterlijk tot woensdag 10 juni om kosteloos bestellen via www.vechtdaloverijssel.nl/Coronapakket . Het pakketje wordt bij ondernemers thuisbezorgd.

Lees ook

Coronacrisis heeft grote impact op medewerkers VVT sector en revalidatie

REGIO – Ruim de helft (53%) van de zorgmedewerkers in de regio IJsselland, die werkzaam …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.