Home / Nieuws / Ondernemers ontvangen coronapakketje

Ondernemers ontvangen coronapakketje

REGIO – Recreatieondernemers in het Vechtdal hebben een speciaal coronapakket aangeboden gekregen van Platform Gastvrij Hardenberg. Om ondernemers enigszins te helpen in deze tijd, heeft Vechtdal Marketing een klein pakketje samengesteld. Daarin zit onder andere een afzetlint, hesje, vloerstickers en posters. Platform Gastvrij Hardenberg neemt de kosten voor de pakketje over.

Het Vechtdal Corona-pakket kunnen de Hardenbergse ondernemers uiterlijk tot woensdag 10 juni om kosteloos bestellen via www.vechtdaloverijssel.nl/Coronapakket . Het pakketje wordt bij ondernemers thuisbezorgd.

Lees ook

Canon van de Ommer: Hendrik Luttekes

Dit is aflevering 12 van de reeks Canon van de Ommer, waarin Ommer en Ommenaren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.