Home / / OBS Het Avontuur is jarig

OBS Het Avontuur is jarig

DALFSEN – Afgelopen week was het precies een jaar geleden dat de toenmalige OBS De Bonte Stegge aan de Ruigedoornstraat in Dalfsen werd omgedoopt tot ‘Het Avontuur’. “En dat moest gevierd worden”, liet de directeur weten. “Maar wel kleinschaliger dan een jaar geleden.”

Foto: Evert Jan Goos

Het leek een goed idee om alle kinderen te trakteren op een ijsje. IJscobar Giorgio Gelate werd naar de school gehaald en in groepsverband kregen alle kinderen rond het middaguur bij het toegangshek, deze traktatie. Verder werden er nog enkele kleinschalige activiteiten door de leerlingen gedaan, waaronder een wedstrijd stoeptekenen. De school kent circa 80 leerlingen.

Lees ook

Open dag bij scouting in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Al jaren is Scouting ‘Gold’n Zende’ Nieuwleusen actief op hun eigen onderkomen in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.