Home / / Nieuwe website geestelijke verzorging thuis Overijssel

Nieuwe website geestelijke verzorging thuis Overijssel

REGIO – Levensvragen raken de betekenis van het bestaan, de zin van het leven. Het zijn vragen die kunnen opspelen wanneer iemand te maken krijgt met een ingrijpende gebeurtenis in het leven, zoals een ongeneeslijke ziekte of verlies van een dierbare. Maar er kunnen ook vragen zijn over het leven of de zin van het bestaan.

Herkent u vragen zoals deze? Dan kan een geestelijk verzorger u ondersteunen. Als u 50 jaar of ouder bent dan kunt u kosteloos gebruik maken van een aantal gesprekken. Dit is mogelijk gemaakt door een regeling vanuit de overheid. Sinds 1 juni kunt u alles over Geestelijke Verzorging Thuis in Overijssel vinden op de nieuwe website. Zoals informatie over wat geestelijke verzorging is en wanneer u er gebruik van kunt maken. Tevens staan de profielen van het team professionele geestelijk verzorgers online, zodat u zelf iemand kunt benaderen die u aanspreekt.

Contact

Geestelijke verzorging Thuis Overijssel is in principe iedere dag telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 19.00 uur, op nummer 06-12284592. Na een telefonische intake wordt een geestelijk verzorger benaderd die past bij de vraag en achtergrond. De geestelijk verzorger neemt zo spoedig mogelijk contact op.

www.gvthuisoverijssel.nl

Lees ook

Geen trainerswissel heren 1 en 2 bij ASC’62

DALFSEN – Het contract met Piet de Jong (37) lag al vast tot en met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.