Home / / Museum Palthehof op aanvraag open

Museum Palthehof op aanvraag open

NIEUWLEUSEN – Het bestuur van de Historische Vereniging Ni’jluusn van Vrogger stelt haar museum per 3 juli open om belangstellenden de gelegenheid te bieden de thematentoonstelling ‘Nieuwleusen 75 Jaar Vrij – Vreugde en Verdriet’ te bekijken.

De openstelling is vooralsnog beperkt tot de vrijdagmiddagen van 13.30 en 17.00 uur en alleen op afspraak. Aanmelding kan via info@palthehof.nl (secretaris Henk Grevelman) en telefonisch via 0529-482736 (beheerder Jan Huzen).

Het aantal bezoekers zal beperkt blijven tot tien personen tegelijk, met inachtneming van alle RIVM- maatregelen. Als de maatregelen worden verruimd, dan zullen de openingstijden worden aangepast. De Stichting 75 Jaar Vrijheid in Nieuwleusen heeft besloten om het bevrijdingsfeest van Nieuwleusen te vieren op zaterdag 10 april 2021, 76 jaar na dato. Aangezien de huidige thematentoonstelling een onderdeel vormde van de bevrijdingsactiviteiten in het kader van het lustrumjaar 75 Jaar Vrijheid, zal deze tentoonstelling in ieder geval intact blijven tot en met het uitgestelde bevrijdingsfeest.

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.