Home / Nieuws / Leon Stolte mocht de Start-motor weer starten

Leon Stolte mocht de Start-motor weer starten

NIEUWLEUSEN – Afgelopen weekend mocht Leon Stolte eindelijk weer op de Yamaha R6 van Startracing ronden rijden op het TT-circuit van Assen tijdens CRT trainingsdriedaagse. Zoals overal in de sportwereld werd er dit weekend gereden met inachtneming van de RIVM-maatregelen. Dus waren er geen wedstrijden maar mochten de coureurs trainingssessies rijden.

Foto: Jan Timmerman JTS Fotografie

De coureurs mochten ook maar drie begeleiders mee nemen en publiek was niet welkom. Duidelijk andere omstandigheden dan normaal in het paddock en op de baan. Het was de eerste keer dat de rijders in de OW-cup elkaar tegen kwamen op en rond het circuit. Stolte en Start hebben begin maart nog een paar dagen kunnen trainen op het circuit in Almeria, maar moesten daarna de geplande training in Valencia links laten liggen om halsoverkop huiswaarts te keren in verband met het begin van de lockdown in Spanje.

Stolte en crew kijken dan ook terug op een geslaagd weekend en hebben laten zien klaar te zijn voor wedstrijden. Wanneer er weer strijd geleverd kan worden is de vraag die iedereen bezighoudt. Stolte miste het wedstrijdelement wel. “Helaas was er niet echt een wedstrijd gevoel, wel was er af en toe wat onderlinge strijd op de baan. Toch mis ik de wedstrijden wel. Momenteel blijven we hopen op positief nieuws omtrent wedstrijden in de toekomst.”

 

 

Lees ook

S.V. Nieuwleusen genomineerd voor club van het jaar

NIEUWLEUSEN – Sportvereniging Nieuwleusen is genomineerd voor club van het jaar. Deze verkiezing is onderdeel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.