Home / / Kompanen BV nieuwe hoofdsponsor van Tennis Club Ommen

Kompanen BV nieuwe hoofdsponsor van Tennis Club Ommen

OMMEN – Onlangs is Kompanen BV uit Ommen hoofdsponsor geworden van TCO. Dit is bevestigd met het ondertekenen van het contract. Het bedrijf was al enkele jaren baansponsor van het Pinkstertoernooi, maar wilde nog meer betekenen voor TCO.

Het beleid van de directeuren Dinand Martens en Herman Habers is om hun maatschappelijke verantwoordelijkheid te tonen binnen de sport in Ommen. Het betreft een contract voor drie en een half jaar. Bestuurslid Bram Hoving is content met de gesloten deal en de wijze waarop Kompanen, TCO een warm hart toedraagt.

 

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.