Home / / Koffie-ochtend voor partners van mensen met dementie start weer

Koffie-ochtend voor partners van mensen met dementie start weer

DALFSEN – Voor mensen met dementie en hun omgeving is de coronatijd een eigenaardige tijd (geweest). Veel partners hebben meer zorg moeten leveren of konden juist hun (opgenomen) geliefde niet bezoeken in het verpleeghuis. Het uitwisselen van ervaringen en gevoelens biedt veel steun. Vaak begrijpen mensen die in hetzelfde schuitje zitten elkaar met een half woord.

Het mantelzorgteam van Saam Welzijn start daarom vanaf dinsdagochtend 7 juli weer met de koffie-ochtenden voor partners van mensen met dementie. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd. Om 10.00 uur staat de koffie klaar in het jongerencentrum van de Trefkoele+ (ingang bij de parkeerplaats) in Dalfsen. Aanmelden is – anders dan voorheen – noodzakelijk zodat de ruimte goed ingericht kan worden. De coronarichtlijnen opgesteld door het RIVM worden hierbij zorgvuldig opgevolgd.

Voor meer informatie en/of opgave bel of mail naar Ilja Bomers (mantelzorgteam Saam Welzijn) 06-19218070/ i.bomers@saamwelzijn.nl

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.