Home / / Kinderroutes in het Laarbos in Ommen

Kinderroutes in het Laarbos in Ommen

OMMEN – Camping De Koeksebelt en Kinderboerderij Ommen hebben in het Laarbos een leuke route voor kinderen uitgezet, met als thema piraten. Op beide locaties is al iets van dit thema aanwezig zoals bijvoorbeeld het piratenschip van kapitein Koekie op camping Koeksebelt. Op de Kinderboerderij is er een kinderfeestje te boeken met ditzelfde thema.

De route kan worden gevolgd aan de hand van herkenbare paaltjes. Deze zijn afgelopen week door beide partijen al in het bos geplaatst. Ter ondersteuning van het thema piraten, kan er een tasje met inhoud worden gekocht bij camping De Koeksebelt en bij de Kinderboerderij. Hierin zitten diverse artikelen om de kinderen om te toveren als piraat. Er zit bovendien een routekaart in met vragen voor onderweg. De route is een kleine drie kilometer lang en start tegenover de kinderboerderij, bij de witte slagboom.

Tevens zijn er in dezelfde stijl als de paaltjes van het piratenpad ook paaltjes voor het Kabouterpad van de kinderboerderij te volgen. Het Kabouterpad is voorlopig alleen nog te boeken als onderdeel van een kinderfeestje of schoolreisje. Neem voor meer informatie over het Kabouterpad contact op met de kinderboerderij.

Openingstijden

Receptie Camping De Koeksebelt: iedere dag van 9.00 uur tot 17.00 uur Kinderboerderij Ommen: iedere dag van 14.00 uur tot 17.00 uur. In juli en augustus vanaf 13.00 tot 16.30 uur en iedere woensdagmorgen van 9.00 uur tot 12.00 uur.

 

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.