Home / / Jubileum concert Bazieoband uitgesteld naar 2021

Jubileum concert Bazieoband uitgesteld naar 2021

OMMEN – Het had een spetterend jubileumconcert moeten worden op 10 oktober ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van de Bazieoband. De Bazieoband is onderdeel van muziekvereniging ‘De Bazuin’ en bestaat uit leden die een verstandelijke en/of lichamelijke beperking hebben.

Door het uitbreken van de coronacrisis hebben de leden vanaf eind maart niet meer kunnen repeteren en het is nog onzeker of dat in september wel weer kan. Er is hierdoor niet genoeg tijd om samen met de leden het concert goed voor te bereiden. Om die reden is besloten om het concert te verplaatsen naar 16 oktober 2021. De vereniging hoopt dan samen met veel publiek en de leden van de Bazieoband er alsnog een spetterend jubileumconcert van te maken.

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.