Home / / Jeugd USV ontvangt coronageschenk van Supportersvereniging USV

Jeugd USV ontvangt coronageschenk van Supportersvereniging USV

NIEUWLEUSEN – Vorige maand werd een groep van zestig ‘oudere’ leden van de Supportersvereniging USV verrast met een cake met de opdruk ‘Wij denken aan jullie in deze lastige tijd’. Dit als signaal dat deze groep in de lastige coronatijd zeker niet wordt vergeten.

Afgelopen zaterdag was het de beurt aan de jeugd. Want hoewel er inmiddels enige versoepeling is opgetreden, ervaren ook zij deze bizarre coronasituatie uiteraard als zeer lastig. De Supportersvereniging USV wil daarom ook deze groep een hart onder de riem steken. Op 13 juni werd de daad bij het woord gevoegd en werden de eerste exemplaren van een prachtige puzzel aan de USV-jeugd uitgereikt. Alle overige jeugdleden tot en met JO12 ontvangen binnenkort de puzzel. Het wordt door de Supportersvereniging USV thuis bezorgd.

De totstandkoming van deze puzzel heeft veel inspanning vereist, maar het resultaat – de puzzelplaat toont een prachtige foto van sportpark Hulsterlanden – is verbluffend mooi. Supportersvereniging USV spreekt daarbij haar dank uit richting Jordy Wink, die behulpzaam is geweest bij de realisatie van dit prachtige product.

 

Lees ook

Rommelmarkt in de Bermerstraat

OMMEN – Tegen de trend van de leegstand in, zal het winkel-/horecapand Bermerstraat 13 opnieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.