Home / / Inzameling van Leger des Heils

Inzameling van Leger des Heils

DALFSEN – Kleding, schoenen en vodden voor het Leger des Heils kunnen op donderdag 27 juni gebracht worden bij F. Wennemars aan de Schoolstraat 8 in Dalfsen (0529- 433017). De inzameling is op iedere laatste donderdag van de maand, met uitzondering van de maanden juli en december. Er wordt vriendelijk verzocht alles te brengen in dichtgebonden zakken of dozen. Wanneer de kleding schoon en opgevouwen is, kan het Leger des Heils er meer mee doen.

Lees ook

Kees Huls: ‘Kernenergie voor de transitie?’

De VVD kondigde deze week aan de bouw van nieuwe kerncentrales op te nemen in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.