Home / / Geen promotie voor V.V. Lemelerveld

Geen promotie voor V.V. Lemelerveld

LEMELERVELD – Nadat de competitie 2019/2020 plotseling eindigde had Lemelerveld nog een kans om te promoveren. Ze kon in aanmerking komen voor promotie, indien er plekken vrij zouden komen in de hogere klasse. Helaas kwam recentelijk het bericht dat voor V.V. Lemelerveld het verzoek niet werd gehonoreerd.

“Jubbega promoveert wel en voldeed beter aan de gestelde criteria”, aldus een mededeling van de KNVB. Dit team dat in dezelfde klasse speelde had een hoger gemiddeld aantal behaalde punten per wedstrijd.

Lees ook

Vilsteren strijdend ten onder tegen kampioenskandidaat Epse

VILSTEREN– Epse was voor Vilsteren de openingsklus van het seizoen 2020-2021. De gasten deden het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.