Home / / Filmavond in het theater

Filmavond in het theater

DALFSEN – Op vrijdagavond 19 juni houdt Theater de Stoomfabriek weer een filmavond met The Peanut Butter Falcon. Een modern feelgoodsprookje met het hart op de juiste plaats.

Zak, een jongen met Down zonder familie, droomt ervan worstelaar te worden. Tegen zijn zin brengt hij zijn dagen door in een bejaardentehuis, de enige instelling die plek voor hem heeft. Wanneer hij weet te ontsnappen, sluit hij zich aan bij een andere buitenstaander, de krabbenvisser Tyler (LaBeouf) die moet vluchten nadat hij zich de woede van twee schietgrage collega’s op de hals heeft gehaald. Te voet, per boot en op een vlot zakken ze af naar het zuiden, door het kustgebied van North Carolina, rijk aan zandbanken en eilanden. Alleen al die fraaie omgeving (de film werd opgenomen in Georgia, met een vergelijkbare kustlijn) maakt The Peanut Butter Falcon bijzonder.

Tussen alle bekende gezichten in deze film is het Gottsagen die de show steelt. De 34-jarige Gottsagen, die al vanaf jonge leeftijd acteert, is een geboren performer. Peanut Butter Falcon is dankzij de heerlijke chemie tussen nieuwkomer Gottsagen en LaBeouf, een hartverwarmende en uiterst charmante film.

Er is plek voor 30 gasten. Kaarten zijn te koop via www.theaterdestoomfabriek.nl of bij de Primera te Dalfsen.

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.