Home / / Een bedankje voor bezoekers van het centrum van Ommen

Een bedankje voor bezoekers van het centrum van Ommen

OMMEN – Afgelopen vrijdag is de actie Ommen doe(t) wat terug #kooplekkerlokaal verder uitgebreid. In het centrum van Ommen zijn tien spandoeken opgehangen met de tekst: Jij koopt lekker lokaal. Een bedankje voor de bezoekers van het centrum van Ommen voor de lokale aankopen.

Naast de 38 doeken die door de hele gemeente verspreid zijn en de website www.ommendoetwatterug.nl, zijn de social media kanalen op Instagram en Facebook de volgende stap in het project. Op FB is intussen de Ommendoetwatterug challenge begonnen waarin verschillende verenigingen elkaar ‘uitdagen’ een sponsor uit te lichten. Er staan nog meer leuke projecten op stapel, houd de social mediakanalen van ommendoetwatterug in de gaten.

Een goed idee voor een actie/initiatief? Meld deze dan aan op de website www.ommendoetwatterug.nl

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.