Home / / Donateursactie van muziekvereniging Polyhymnia

Donateursactie van muziekvereniging Polyhymnia

LEMELERVELD – In deze tijd is het niet verstandig om als muziekvereniging langs de deuren te collecteren. Daarom heeft Polyhymnia uit Lemelerveld besloten om dit jaar de donateursactie op een andere manier uit te voeren. Via een flyer kan men een bedrag overmaken naar de muziekvereniging. Daarop staat precies aangegeven hoe er gedoneerd kan worden. En zo’n donatie is in deze tijd hard nodig. “De vereniging heeft te kampen met het feit dat nagenoeg alle buitenoptredens – en dus ook de inkomsten daarvan – niet zijn doorgegaan. De noodzaak van de donateursactie is er dus wel degelijk. Maar tegelijkertijd hebben we begrip voor ieders situatie”, laat de muziekvereniging weten.
In september van dit jaar bestaat de muziekvereniging 60 jaar. In verband met het coronavirus is echter besloten om de festiviteiten te verplaatsen naar het voorjaar van 2021.

Lees ook

Annelies Bakelaar draagt haar functie over

OMMEN – Na 10 jaar krijgt het CDA Ommen een andere fractievoorzitter in de Ommense …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.