Home / / Dit jaar geen Fiets3daagse

Dit jaar geen Fiets3daagse

DALFSEN – De jaarlijkse Fiets3daagse gaat dit jaar om de inmiddels bekende reden niet door. De richtlijnen van de regering maken het onmogelijk een evenement te organiseren dat jaarlijks vele honderden deelnemers aantrekt.

De Tourclub Dalfsen staat hier volledig achter. Al eerder werd bekend gemaakt dat ook de Wandel3daagse en de Zwemvierdaagse om dezelfde reden niet doorgaan en dat de Datrionmedaille dit jaar vervalt. De organisatoren hopen dat er in 2021 weer volop gefietst, gewandeld en gezwommen kan worden.

Foto: Pixabay.com

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.