Home / / De leukste uitjes in Ommen

De leukste uitjes in Ommen

(Advertorial)

OMMEN – De leukste uitjes samen met jouw collega’s, vrienden, familie of gezin beleef je bij Rederij Peters en Vechtdal Events in Ommen. Van activiteiten op het water tot handboogschieten, escape rooms en gezellig samen borrelen of BBQ´en. Het is jullie feestje!

Al onze activiteiten, barbecues en buffetten zijn mogelijk in de 1,5 meter samenleving. Ons terrein is 1,5 hectare groot, dus ruimte genoeg voor voldoende afstand. Daarnaast houden wij ons aan alle richtlijnen van het RIVM. Wij hebben een aantal leuke arrangementen samengesteld die ook mogelijk zijn in het najaar en in de winterperiode:

Rondvaart met BBQ (vanaf 20 pers.) Duur: 4,5 uur

Geniet van de mooiste rondvaart door het Overijsselse Vechtdal onder het genot van een heerlijk drankje. Dit arrangement is 49,95 euro p.p. Tip: ook mogelijk in combinatie met een gezellige pubquiz!

Funbike Tour met BBQ. Duur: 4 uur

Ga de uitdaging aan op onze knalroze funbikes. Op deze ligfietsen touren jullie langs de mooiste plekjes van Ommen. Dit arrangement is 49,95 euro p.p.

Geocaching met BBQ. Duur: 5 uur

Ga de strijd met elkaar aan en vind de Big Five van het Vechtdal. Het team dat als eerst de juiste sporen vindt, wint! Dit arrangement is 49,95 euro p.p.

Trikke Tour met BBQ. Duur: 4,5 uur

Dit is skiën, maar dan anders! Tour op deze elektrische steps door het mooie Vechtdal. Dit arrangement is 69,95 euro p.p.

Liever zelf een arrangement samenstellen? Geen probleem! Neem contact met ons op door te mailen naar info@rederijpeters.nl of info@vechtdalevents.nl (ook om te reserveren).

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.