Home / / Coronaproof Drive-In-Bingo in Dalfsen

Coronaproof Drive-In-Bingo in Dalfsen

DALFSEN – Saam Welzijn houdt in samenwerking met de Trefkoele+ een Drive-In-Bingo op vrijdagavond 19 juni om 20.00 uur. De bingo is volledig coronaproof en ook geschikt voor mensen die tot de risicogroep behoren.

Het spel wordt op de parkeerplaats van de Trefkoele+ gespeeld. Ieder huishouden blijft in de eigen auto met de bingokaart en een pen paraat. Bij ‘Bingo!’ wordt er even kort maar krachtig op de claxon gedrukt. Geen auto? Geen probleem! De Trefkoele+ en Saam Welzijn zorgen voor coronaproofzitjes op een veilige plek bij de parkeerplaats.

Ieder type huishouden kan meedoen: alleenstaanden, stellen en gezinnen. Voorwaarde is wel dat het volgens de richtlijnen van het RIVM één huishouden betreft. Deelname is gratis, maar vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Er is plek voor ongeveer 20 ‘huishoudens’. Alle deelnemers krijgen een pakketje met versnaperingen en uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen. Aanmelden kan via: info@saamwelzijn.nl of via telefoonnummer: 0529-793012. Vermeld erbij of er een sta- of zitplaats geserveerd moet worden.

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.