Home / / ChristenUnie wenst ondernemers veel energie bij (her)start

ChristenUnie wenst ondernemers veel energie bij (her)start

OMMEN – “We wilden de winkeliers en de horecaondernemers in onze gemeente met een klein gebaar energie toewensen bij de herstart. Je beseft dat veel winkeliers, horecaondernemers en kappers de coronatijd als heel zwaar moeten hebben ervaren”, aldus Marleen Hemstede, raadslid voor de ChristenUnie in Ommen. “

Als partij laten we op deze manier weten dat we oog hebben voor deze Ommer ondernemers en hun medewerkers. De rondgang langs de Ommer middenstand doet je nog meer beseffen dat 2020 voor veel bedrijven een zwaar jaar is. En dat een tweede uitbraak van het virus desastreus kan uitpakken.” De ChristenUnie Ommen zag voor 1 juni dat veel bedrijven druk in de weer waren om de herstart in de anderhalve meter samenleving goed te organiseren. Hun belang om Ommen weer aantrekkelijk en toegankelijk te maken voor vakantiegangers en dagjesmensen is groot.

De terrassen en de looplijnen zijn duidelijk zichtbaar. De eerste dag, Tweede Pinksterdag, verliep bovendien goed. Alle reden voor de ChristenUnie om de ondernemers en hun medewerkers veel energie toe te wensen bij de (her)start. Marleen Hemstede: “We wilden hen graag hart onder de riem steken.” Daarom is de ChristenUnie afgelopen week op bezoek geweest bij diverse bedrijven in het Ommer centrum, Beerzerveld en het buitengebied. Bij horecagelegenheden, winkeliers en kappers werden flesjes sportdrank overhandigd aan het aanwezige personeel. Deze attentie werd gewaardeerd want het blijft een onzekere tijd. Een aantal ondernemers gaven ons te kennen dat het seizoen verloren was, maar dat ze hopen dat de schade beperkt blijft. De ChristenUnie hoopt dat de ingezette lijn kan worden doorgetrokken en dat we er met elkaar in slagen om de crisis echt te boven te komen.”

 

 

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.