Home / / Burgemeester van Lente neemt eerste exemplaar Vechtdalnotities in ontvangst
.

Burgemeester van Lente neemt eerste exemplaar Vechtdalnotities in ontvangst

DALFSEN – Afgelopen vrijdag reikten Schrijver Lenze L. Bouwers en beeldend kunstenaar Gijs Dragt het eerste exemplaar van hun boek Vechtdalnotities uit aan burgemeestermeester Erica van Lente. In de foyer van het gemeentehuis droeg Lenze L. Bouwers een aantal van zijn gedichten voor aan de aan de aanwezigen.

Het boek was het idee van Gijs Dragt die graag iets wilde doen met zijn liefde voor het voor het Vechtdalgebied. Drie jaar geleden raakte hij in gesprek met toenmalig wethouder Maurits von Martels en vertelde over zijn plan om een bundel te maken over het Vechtdal waar poëzie en fotografie samenkomen. Dichter Lenze Bouwers bleek de perfecte match. In de jaren die volgden, zaten ze regelmatig bij elkaar om op elkaars werk te reageren.

Het resultaat werd samengebracht in de bundel met de titel Vechtdalnotities, die op gepaste afstand, werd uitgereikt aan Burgemeester van Lente. De bundel is met steun van de gemeente Dalfsen tot stand gekomen. Vechtdalnotities is te koop bij de Primera, The Read Shop, Jumbo Kamphuis en de The Read Shop Express in Nieuwleusen.

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.