Home / / Burgemeester brengt diamanten bruidspaar alsnog een bezoek

Burgemeester brengt diamanten bruidspaar alsnog een bezoek

DALFSEN – Op 14 april was het 60 jaar geleden dat Jan (85) en Marina (82) van der Veen uit Dalfsen elkaar het ja-woord gaven. Vanwege de coronamaatregelen ontbrak die dag een bezoek van de burgemeester. Het bruidspaar sprak Erica van Lente die dag wel via Skype, maar een fysiek bezoek werd uitgesteld. Op 10 juni kwam de burgemeester alsnog langs om het diamanten paar hoogstpersoonlijk te feliciteren.

Het echtpaar komt oorspronkelijk niet uit Dalfsen. Jan werd geboren in Rotterdam en Marina in Drenthe. In 1979 verhuisden ze naar Ankum en sinds zes jaar wonen zij in de Molenstraat in Dalfsen. Het paar kreeg drie kinderen, twee zoons en een dochter en later vijf kleinkinderen, waar ze apetrots op zijn.

Lees ook

Dit jaar geen kerstmarkt bij CTP Veldzicht

BALKBRUG – Er komt een voorlopig einde aan een jarenlange traditie. Voor het eerst in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.