Home / / Burgemeester alsnog op bezoek bij Annie en Jan Huijsmans

Burgemeester alsnog op bezoek bij Annie en Jan Huijsmans

LEMELERVELD – Erica van Lente, burgemeester van de gemeente Dalfsen had op 28 april het echtpaar via beeldbellen al gefeliciteerd met hun 60 jarig huwelijk. Donderdagmiddag 18 juni bracht zij alsnog een bezoek aan het diamanten paar in het Anker. Nu was er meer tijd om nader kennis te maken.

Tekst/Foto: Antoon Sibelt

Jan, een geboren Lemelervelder, trouwde 60 jaar geleden met de in Hoonhorst geboren Annie Koerhuis. In een ontspannen en huiselijke sfeer konden zij rustig vertellen wat het leven hen gebracht had met wonen, werken, hobby en vrije tijd. Beide zijn dankbaar dat zij elkaar nog hebben. Bijzonder moment tijdens het gesprek was dat Annie nog een 60 jaar oude weckfles met gestoofde peertjes kon laten zien, die zij van haar moeder had gekregen toen zij met Jan trouwde en het huis uit ging. Er was nog geen schimmeltje te zien.

 

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.