Home / / Bos Bedden is overgenomen

Bos Bedden is overgenomen

NIEUWLEUSEN – Per 29 mei is Bos Bedden overgenomen door Rutger en Lianna Veerman. Lubertus Talen heeft bij hen dezelfde visie, passie en vurigheid ontdekt. “Rasechte ondernemers waren zij al, dat zit in hun bloed”, zegt Lubertus. “Met hun ervaring, kennis, mens tot mens mentaliteit, zijn zij het ideale koppel om Bos Bedden over te nemen.”

In de afgelopen jaren hebben Lubertus en zijn vrouw Marga samen met hun dierbare medewerkers de onderneming uitgebouwd, met een prachtige winkel als resultaat. “Omdat de 70-urige werkweek meer standaard dan uitzondering was, is het voor mij en mijn vrouw nu tijd om de zaak over te dragen.” aldus Lubertus Talen.

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.