Home / / Apotheose voor het digitale rad van de Supportersverniging OZC

Apotheose voor het digitale rad van de Supportersverniging OZC

OMMEN – Op zaterdag 6 juni is het zover. Dan beleeft het digitale rad, gedraaid door de Supportersvereniging OZC de apotheose. Het rad zal dan gedraaid worden vanaf de Queen of the Vechtvalley, de grote rondvaartboot van Rederij Peters.

Uiteraard wordt dit uitgezonden via Instagram, maar op deze dag is er ook gelegenheid om het rad live mee te maken. Met een mooie korting is het namelijk mogelijk een sloepje of bootje te huren met het gezin, en zo het rad op een wel zeer bijzondere manier mee te maken. Dat er ook nog een mogelijkheid is om een tas vol lekkernijen van een aantal horecazaken in Ommen aan te schaffen, maakt het helemaal af.

Met deze wel hele bijzondere editie, sluit de Supportersvereniging dit seizoen af. Hoewel er geen voetbal was vanaf maart en het sportpark dicht ging, is het toch een memorabel seizoen geworden. De poging om het kantinegevoel in coronatijd toch te laten leven, is uiteindelijk een prachtig succes geworden. Hierbij zijn er niet alleen gigantische prijzen gesponsord door tal van sponsoren, er werd zelfs gedraaid bij sponsoren!

Het belooft met maar liefst 1100 verkochte loten een prachtige afsluiter te worden op zaterdag 6 juni. Ook dit keer liegen de prijzen er niet om en, net zo belangrijk, is er dit seizoen nog één mogelijkheid om je toch nog een beetje in de kantine te wanen op een mooie zaterdagmiddag. De uitzending via Instagram begint om 18.00 uur met een heuse voorbeschouwing. Vanaf 18.30 uur draait het rad. Alle loten zijn uitverkocht, maar Rederij Peters heeft nog een aantal sloepjes beschikbaar.

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.