Home / / Anton Maas wordt bestuurder ad interim bij de Baalderborg Groep

Anton Maas wordt bestuurder ad interim bij de Baalderborg Groep

OMMEN – De Raad van Toezicht heeft Anton Maas benoemd als bestuurder ad interim bij de Baalderborg Groep. Maas vangt zijn werkzaamheden medio juni aan en blijft in functie tot de definitieve bestuurder is benoemd.

Anton Maas is een zeer ervaren bestuurder. Hij werkte eerder voor diverse GGZ, ouderen- en gehandicaptenzorgorganisaties. In de komende maanden zal Maas de Baalderborg Groep begeleiden bij het weer opstarten van de verschillende zorg- en werkprocessen en afhandeling van de Coronacrisis. Ook ondersteunt de interim-bestuurder het managementteam bij de verdere uitvoering van het ondernemingsplan en jaarplan 2020.

“We zijn verheugd dat Anton op zo’n korte termijn voor ons beschikbaar is’’, zegt Diny Haafkes, voorzitter van de Raad van Toezicht. “Ook voor de Baalderborg Groep zijn het natuurlijk roerige tijden door de coronacrisis. Maar de staat van dienst én bestuursstijl die Anton meebrengt, geven ons het volste vertrouwen in een goede continuïteit van zorg en prettige samenwerking in de organisatie.’’

Inmiddels heeft de Baalderborg Groep opdracht gegeven tot het werven van een definitieve opvolger voor bestuurder Martin Kirchner die op 1 juli 2020 vertrekt naar Noorderbreedte. De Raad van Toezicht hoopt in het vierde kwartaal van dit jaar tot een benoeming te kunnen overgaan.

 

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.